Живот
20. јуни 2017 - 13:28

Новинар се јавува во живо во вести и се изгледа нормално - после 6 секунди гледачите останаа без зборови!

Новинарите кои известуват од местото на настанот, немаат лесна задача. Постојат моменти кога го ризикуваат својот живот, бидејќи се наоѓаат на опасни места, за да им пренесат вести на гледачите.
 
Еден бразилски новинар се јавуваше во живо во вестите додека се наоѓаше на една прометна улица. После неколку секунди, покрај него „прелета“ автобус кој не го удри за неколку сантиметри!
 
Изненадувачки, но овој новинар како вистински професионалец не се вознемири и продолжи како ништо да не се случило.
 
Погледнете во продолжение...