Македонија
25. September 2020 - 14:50

Нов случај со КОВИД-19 во градинка

Негувателка во детската градинка Рахилка Гонева во Свети Николе е позитивна на Ковид-19,  потврдија за Сител од МТСП. И додаваат дека од установата се преземаат сите епидемиолошки мерки. Досега коронавирусот беше утврден кај вработени во градинки во Тетово,Скопје, Виница, Чешиново Облешево и кај деца кои посетувале градинка во Струмица и Скопје.

 

Александар Динев