Македонија
9. May 2016 - 21:12

Нормализиран сообраќајот на патот Росоман-Прилеп

Од 18.40 часот денеска нормализиран е сообраќајот на магистралниот пат Росоман - Прилеп.

Како што информира Автомото сојузот на Македонија (АМСМ), сообраќајот беше во прекин поради сообраќајна несреќа од 16:55 часот, кај село Фариш.