Џет-Сет
12. November 2017 - 15:39

Незгода среде концертот на Јоксимовиќ

Жељко Јоксимовиќ  вчера приреди вечера за паметење, но за време на спектакуларниот концерт се случи мала незгода на сцената. . Додека се свиреле најголемите хитови на  пејачот,  во еден момент  еден од неговите музичари од тимот, веројатно му се слошило.  Жељко  Јоксимовиќ како  вистински професионалец направил, ваквиот момент да остане незабележан од публиката.

Организаторите на концертот, велат дека музичарот од бендот го отсвирел професионално докрај концертот, и дека се поминало во најдобар ред, и покрај малата незгода на сцената. Веројатно  премор и исцрпенос биле причините за незгодата, но сепак тој до крај го отсвирел концертот.