Бизарно но вистинито
10. November 2015 - 22:55

Невестата почина среде свадба: Најсреќниот ден се претвори во голема трагедија!

Големата свадбена веселба се претвои во голема несреќа! Во текот на церемонијата на венчање на парот од Северна Синија во египет се случила трагедија кога невестата колабирала и брзо потоа починала.
 
Невестата и младженецот чекале еден на друг да си дадат брачни завети, кога несреќната жена се онесвестила и паднала.
 
Невестата починала на лице место, а причина за смрта уште не е позната.
 
Погледнете го видеото: