Живот
17. September 2015 - 22:23

Неверојатно: Ја каснало змија а тоа што го направила Радица ќе ве остави без зборови

Откако ја касна поскок, Радица Митриќ од Србија отишла во болница со кофа во раката. Во кофата била, ни помалку, ни повеќе, туку змијата која ја касна. Малку ја удрила, чисто за да биде мирна, пишуваат српските медиуми.
 
„Ја ставив змијата во првата кофа која ми беше при рака и одма му се јавив на роднината. Ја донесов бидејќи мислам дека е добро докторите да ја видат змијата која ме касна за да знаат кој серум да ми го дадат“, раскажа Радица.
 
По каснувањето, жената со ремен си ја стегнала ногата и се преврзала сама.