Бизарно но вистинито
8. July 2015 - 11:53

Неверојатно: И ја отсече главата на змијата, а таа се касна себеси

На оваа змија човек и ја отсече главата, а таа потоа се касна самата себе, мислејќи дека е тоа нејзиниот напаѓач.

Снимката од Алабама е предупредување дека змиите се опасни и кога ќе им се отсече главата.

Затоа внимателно, сешто може да се случи.

Видеото погледнете го ТУКА