Живот
16. November 2016 - 16:22

Нермин ја изневерил жената, па се извинуваше на Фејсбук - Набрзо му се јавија сопругата и љубовницата

Фејсбук носи и позитивни и негативни работи во човечките животи. Една од негативните работи е што на Фејсбук многу тешко можете да го сокриете приватниот живот. 

Така Нермин Кујадиновиќ, Босанец кој живее во Германија ја  изневерил својата сопруга, па потоа извинувањето и признанието го објавил на Фејсбук со следниве зборови: 

- Јавно и се извинувам на својата жена која ја изневерив со Амина Халиловиќ и ја сакам својата жена која ми прости за тоа, стои во статусот на Нермин.

 Веднаш по објавата стигнале лавина од коментари, меѓу нив и изневерената сопруга Џемиле, а брзо се огласи и љубовницата со остра порака.