Живот
10. August 2015 - 15:03

Нема да ви се верува што се случило на битолска свадба

Пар од Битола кој стапна на лудиот камен, направи нешто генијално и хумано што треба да ни биде пример на сите. Како што пишува Вистина, младоженецот и невестата побарале од сите гости кои ќе дојдат на свадбата да да не им носат подароци и букети, туку наместо тоа, да појдат во книжара или продавница за играчки и да купат нешто. Подароците во вид на играчки или книги парот ќе ги донира во детското одделение во битолската болница.
 
Секоја чест. Нека им е со среќа!