Џет-Сет
8. February 2016 - 15:12

Негативецот Касим од „Црната роза“ во приватниот живот е сосема поинаков лик

Популарната турска серија „Црната роза“ која се емитува на Сител телевизија, раскажува необична приказна за едно турско семејство кое ги освои симпатиите на милионската публика.
 
Но, она што посебно го привлече вниманието на женскиот дел од публиката, секако се згодните актери.
 
Меѓу нив се најде и Есер Карабил кој во споменатата серија го игра негативецот Касим.
 
Овој талентиран актер зад себе има бројни филмски улоги, како за серии така и за играни филмови.
 
Приватно Есер е сосема поинаков лик од оној што гледачите го знаат во „Црната роза“.
 
За себе вели дека е патник кој сака да запознава нови места, култура и луѓе, а често вели дека е романтичен негативец.
 
Есер секој ден добива многу пораки на социјалните мрежи, а поради тоа што најмногу му пишуваат Србинки, решил наскоро да ги посети и изненади обожавателките кај нашиот северен сосед.