Балкан
27. October 2015 - 11:17

Навистина ги пресекла вените - Еве ја вистината за трагедијата на девојката која го потресе регионот!

Дваесетгодишната М.П од селото Трешњевец близу Параќин, откако ги исекла вените и отишла во кафеана каде направила инцидент, завршила во Одделот за психијатрија во Општата болница во Чуприја.
 
Девојката која си ги исекла вените пред два дена од минута во минута објавувала слики на својот Фејсбук профил, со порака дека тоа го направила заради невозвратена љубов.
Српски Телеграф денес успеал да го открие идентитето на младата девојка која се обидела да се самоубие, а многумина се сомневаа дека се работи за блефирање.
Како што пишува медиумот, според добро информирани извори девојката навистина си нанела повреди па заминала во најблиската селска кафеана каде направи инцидент.
 
За среќа, повредите не биле фатални.