Џет-Сет
18. November 2016 - 13:52

Наскоро полнолетна: Оваа убавица е вонбрачното дете на Кеба, кое тој не сака да го запознае!

Кога ќе земете во предвид дека Драган Којиќ Кеба со воодушевување зборува за Игор и Наташа, а и дека ги обожава Северина и нејзиниот син Александар, нејасно е зошто не сака да го прифати третото дете.

Станува збор за Ина Јемвремовиќ, која на 18 февруари ќе наполни 18 години, а досега не се запознала со семејството Којиќ. Нејзината мајка е Лилјана Јемвремовиќ, познат текстописец, која по долги години водење судски спорови за докажување на татковството и барање на алиментација, загуби голем број контакти и пејачи, со кои претходно соработувала.

1keba

Иако овој скандал Кеба се обидува да го скрие, сепак Ина е активна тема во српските медиуми, особено поради фактот што е одличен ученик, сака да студира медицина, талентирана е за музика и најважно –  таа порасна во вистинска убавица.

Како што потврдуваат медиумите, Лилјана и денес пишува текстови, но исто така, завршила и курс за козметичарка.

2keba