Интернет
21. May 2016 - 13:56

Најверојатно имате заеднички пријатели со оваа страшна жена

Дали ја познавате Мадху Шах? Ако не, тогаш некој од вашите пријатели сигурно ја има женава за пријател на друштвената мрежа Фејсбук и тоа е пострашно од што може да замислите.
 
Поточно ова име е користено за повеќе Фејсбук профили и изгледа дека е е конкретно поврзано со ниту едно лице, и се сомнева дека се работи за измама.
 
Во изминатата недела, на повеќе од стотина корисници на оваа друштвена мрежа им е испратена порака да не ја прифаќаат за пријател оваа жена. а се претпоставува дека има 35 профили со слика на непознатата жена.
Тоа што се препорачува е да го блокирате профилот и да им кажете на пријателите да го сторат истото.