Џет-Сет
14. March 2016 - 21:27

Најблиските му кажаа последно збогум- погребан Драган Николиќ

Повеќе од 1.000 луѓе дојдоа да го испратат Драган Николиќ, легендарниот актер кој почина на 72-годишна возраст. По Комеморацијата, тој беше погребан во алејата на заслужните граѓани. Тага, плач и болка..
 
Нека почива во мир!