Живот
24. November 2016 - 12:01

На задникот на Сандра Африка се „пали“ целиот Балкан, а еве како изгледа нејзината мајка!

Пејачката Сандра Африка е позната по бујните облини. Таа објави фотка со својата мајка на социјалните мрежи и доби безброј лајкови.