Џет-Сет
2. January 2021 - 15:51

На 84 години се ожени Тозовац

Со завидна кариера која трае скоро 60 години, српскиот пејач и хармоникап Предраг Живковиќ- Тозовац може само да биде бескрајно горд. 

Но едно нешто никогаш не го направил, барем не на свои 84 години. Токму на дочекот на новата година, на 31.12 2020 година, ја побара за жена својата љубов Мима со која се заедно скоро 40 години.