Бизарно но вистинито
12. August 2015 - 9:52

МОРНИЧАВО: Што е тоа што скокна во езерото?

Ова видео е морничаво. Снимено е во Индија додека две деца се капеле во езеро.

Еден момент нешто скокна во водата.

Погледнете за што станува збор: