Бизарно но вистинито
29. May 2018 - 21:27

Момче на својата мајка ѝ подарил долна облека, таа се шокирала, но тоа не е најлошото во целата приказна

Момче од Шкотска на својата мајка и купил црна долна облека за денот на мајката. Покрај тоа што е чудно што синот што синот и поклонува на мајката долна облека, уште полошо е што во прашање се гаќички кои му ги оставила девојка после секс за една ноќ.

Еван Дармоди ја запознал девојката во град, а на крајот завршиле во куќата на неговите родители. Утрото девојката ја напуштила куќата, а Еван открил дека тоа го направила без долната облека.

Покрај креветот ги пронашол нејзините црни гаќички.

Решил долната облека оставена таа ноќ да ја поклони на мајка си. За тоа го известил и својот другар.

Пратил порака на својот пријател Бред и му кажал дека „спакувал црна долна облека и ја дал на својата мајка“. Кога Бред му кажал дека не може да верува што направил, му кажал дека гаќичките прво ги испрал.

Кога неговата мајка го отворила подарокот, била малку шокирана, и било непријатно што нејзиниот син и подарил долна облека, но се уште не знае од каде поклонот дошол.