Живот
8. February 2019 - 14:13

Мобилниот и го разнесе лицето додека телефонирала: Погледнете како оваа жена ќе настрадаше поради тоа што сите го правиме

Жена која била вработена во индонезиската државна служба е повредена кога нејзиниот мобилен телефон експлодирал додека телефонирала. 
 
Нетиа (27) се здобила со изгореници од телефонот кој и бил приклучен на полнач. 
 
Таа успеала да се отркне од масата но било доцна па се онесвестила и колегите веднаш ја однеле во болница каде и биле санирани изгорениците и раните по лицето и рацете.