Бизарно но вистинито
25. August 2015 - 15:41

Мислеле дека е мртва, но слушнале врисоци од гробницата...

Шокантно видео го обиколи светот.

Тинејџерката Нејси Перез (16), била прогласена за мртва и закопана во заѕидана гробница.

Следниот ден, кога нејзиното семејство дошло на гробот, слушнале вресоци.

Тие ја искршиле гробницата, го отвориле ковчегот и во неа ја нашле младата девојка жива.

Нејси веднаш ја однеле во болница, но таа набрзо не покажувала знаци на живот.

Овој шокантен настан е снимен и со камера.

Погледнете го видеото.