Бизарно но вистинито
4. July 2017 - 15:48

Мислела дека имала прекрасно детство но светот и се срушил кога дознала дека нејзините родители се брат и сестра

Триесет и две годишната Дона мислела дека имала прекрасно детство и дека нејзините родители се совршен пар кој добро се грижел за своите деца, но светот на Дона се срушил во 2014-та година кога ја открила шокантната вистина.
 
Откако таа дознала дека нејзината мајка и татко се всушност брат и сестра, семејството се распаднало и тие завршиле на суд. Нејзините родители направиле инцест и избегнале затвор, Дона чувствува дека нејзиното детство било лага, таа исто така вели дека и ги мрази своите родители.
 
Шокот да биде уште поголем таа дознала и дека тој што таа целиот свој живот го смета за татко, всушност не бил нејзиниот биолошки татко, но сепак останатите три деца на парот произлегле од нивниот инцест.
 
Во 2014-та година таа ги пријавила своите родители во полиција, а потоа следувало две годишна истрага која завршила со признавање на делото од страна на нејзините родители.
 
Таа денес има четири деца и е среќно мажена.