Џет-Сет
10. October 2015 - 11:55

Мирјана со пафалби за Спејко, еве каква порака упати до Македонија

Мирјана која во куќата на Големиот брат е позната како девојка без влакна на јазикот, во дворот јавно кажа дека Дарко заслужува да победи и дека е најискрениот учесник, па затоа упати порака.

Во обраќањето Мирјана вели дека Македонците  треба да добијат намалување на сметките за телефон за да може повеќе да се гласа за кумановецот Дарко Спејко, бидејќи тој не глуми и според неа каков е надвор таков е во куќата, па затоа заслужува победа.

 

 

Pohvale upućene Darku i poruka za Makedoniju!

Pohvale upućene Darku i poruka za Makedoniju! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Tuesday, October 6, 2015