Македонија
17. October 2015 - 9:02

Министерството за финансии отвора градинка за децата на вработените

Како пионер меѓу инситуциите во грижа за своите вработени, Министерството за финансии за младите мајки и татковци кои работат таму, денеска отвара градинка.

Градинката ќе се вика „Мини фини буџетчиња“. За дечињата се набавено најсовремени реквизити и модерна опрема.