Живот
20. March 2020 - 9:21

Милион денари од „Златна рипка“ во Прилеп

Жител од Прилеп е најновиот добитник на еден милион денари од инстант лозот „Златна рипка“ на Државна лотарија на Македонија.

Добитниот лоз во шестата серија, прилепчанецот Благоја Велкоски го купил од продажното место „Тобако плус“.

Шестата серија на „Златна рипка“ е во тек и нуди три шанси за добивка на еден лоз.