• Берово
  X

  Берово 2°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 93 %
  • Четврток
   Мин. -5
   Макс. 0
  • Петок
   Мин. -8
   Макс. 0
  • Сабота
   Мин. -11
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -10
   Макс. 1
  • Понеделник
   Мин. -7
   Макс. 2
  • Вторник
   Мин. -2
   Макс. 2
  • Среда
   Мин. -2
   Макс. 3
 • Битола
  X

  Битола 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 88 %
  • Четврток
   Мин. 0
   Макс. 2
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 2
  • Сабота
   Мин. -5
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -5
   Макс. 4
  • Понеделник
   Мин. -1
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 1
   Макс. 7
  • Среда
   Мин. 0
   Макс. 9
 • Валандово
  X

  Валандово 8°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 88 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 4
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 1
  • Недела
   Мин. -6
   Макс. 4
  • Понеделник
   Мин. -4
   Макс. 4
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 7
  • Среда
   Мин. 1
   Макс. 10
 • Велес
  X

  Велес 8°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 90 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 2
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Сабота
   Мин. -5
   Макс. 2
  • Недела
   Мин. -4
   Макс. 3
  • Понеделник
   Мин. -3
   Макс. 4
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 5
  • Среда
   Мин. 2
   Макс. 8
 • Виница
  11°
  X

  Виница 11°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура: 11°
   Наликува на: 11°
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 98 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 1
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Сабота
   Мин. -5
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -4
   Макс. 4
  • Понеделник
   Мин. -2
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 4
  • Среда
   Мин. 2
   Макс. 9
 • Гевгелија
  X

  Гевгелија 6°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 87 %
  • Четврток
   Мин. 0
   Макс. 6
  • Петок
   Мин. -1
   Макс. 5
  • Сабота
   Мин. -2
   Макс. 5
  • Недела
   Мин. -3
   Макс. 6
  • Понеделник
   Мин. -2
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 2
   Макс. 10
  • Среда
   Мин. 2
   Макс. 9
 • Гостивар
  10°
  X

  Гостивар 10°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура: 10°
   Наликува на: 10°
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 91 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 2
  • Петок
   Мин. -2
   Макс. 3
  • Сабота
   Мин. 0
   Макс. 5
  • Недела
   Мин. 1
   Макс. 10
  • Понеделник
   Мин. 3
   Макс. 8
  • Вторник
   Мин. 4
   Макс. 6
  • Среда
   Мин. 7
   Макс. 13
 • Д.Хисар
  +31°
  X

  Д.Хисар +31°

  Време на мерење: 03/07 14:00
  • Температура: +31°
   Наликува на: +31°
   Ветер: 7 km/h
   Видливост: 20 km
   Влажност: 37.6 %
  • Петок
   Мин. +17
   Макс. +34
  • Сабота
   Мин. +15
   Макс. +31
  • Недела
   Мин. +16
   Макс. +27
  • Понеделник
   Мин. +16
   Макс. +27
  • Вторник
   Мин. +14
   Макс. +27
  • Среда
   Мин. +16
   Макс. +29
  • Четврток
   Мин. +17
   Макс. +29
 • Дебар
  10°
  X

  Дебар 10°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура: 10°
   Наликува на: 10°
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 92 %
  • Четврток
   Мин. 0
   Макс. 4
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 5
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 1
  • Недела
   Мин. -2
   Макс. 3
  • Понеделник
   Мин. 0
   Макс. 4
  • Вторник
   Мин. 2
   Макс. 4
  • Среда
   Мин. 2
   Макс. 5
 • Делчево
  X

  Делчево 8°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 90 %
  • Четврток
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Петок
   Мин. -5
   Макс. 2
  • Сабота
   Мин. -7
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -6
   Макс. 2
  • Понеделник
   Мин. -4
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 3
  • Среда
   Мин. 0
   Макс. 8
 • Дојран
  X

  Дојран 6°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 92 %
  • Четврток
   Мин. 0
   Макс. 6
  • Петок
   Мин. -1
   Макс. 5
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 3
  • Недела
   Мин. -5
   Макс. 5
  • Понеделник
   Мин. -3
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 1
   Макс. 9
  • Среда
   Мин. 2
   Макс. 11
 • К.Паланка
  10°
  X

  К.Паланка 10°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура: 10°
   Наликува на: 10°
   Ветер: 4 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 80 %
  • Четврток
   Мин. -4
   Макс. 1
  • Петок
   Мин. -6
   Макс. 0
  • Сабота
   Мин. -8
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -7
   Макс. 3
  • Понеделник
   Мин. -4
   Макс. 4
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 3
  • Среда
   Мин. -1
   Макс. 4
 • Кавадарци
  X

  Кавадарци 6°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 3 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 88 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 1
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Недела
   Мин. -5
   Макс. 3
  • Понеделник
   Мин. -2
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 6
  • Среда
   Мин. 0
   Макс. 8
 • Кичево
  X

  Кичево 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 96 %
  • Четврток
   Мин. -2
   Макс. 7
  • Петок
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Сабота
   Мин. -5
   Макс. 1
  • Недела
   Мин. -5
   Макс. 5
  • Понеделник
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 2
  • Среда
   Мин. 1
   Макс. 8
 • Кочани
  12°
  X

  Кочани 12°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура: 12°
   Наликува на: 12°
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 94 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 1
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 4
  • Сабота
   Мин. -1
   Макс. 5
  • Недела
   Мин. 0
   Макс. 7
  • Понеделник
   Мин. 1
   Макс. 8
  • Вторник
   Мин. 4
   Макс. 8
  • Среда
   Мин. 6
   Макс. 13
 • Кратово
  X

  Кратово 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 3 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 78 %
  • Четврток
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Петок
   Мин. -5
   Макс. 1
  • Сабота
   Мин. -6
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -5
   Макс. 3
  • Понеделник
   Мин. -2
   Макс. 4
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 3
  • Среда
   Мин. 1
   Макс. 8
 • Крушево
  X

  Крушево 5°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 91 %
  • Четврток
   Мин. -2
   Макс. 1
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 2
  • Сабота
   Мин. -5
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -5
   Макс. 5
  • Понеделник
   Мин. -1
   Макс. 3
  • Вторник
   Мин. -1
   Макс. 4
  • Среда
   Мин. 1
   Макс. 9
 • Куманово
  X

  Куманово 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 88 %
  • Четврток
   Мин. -2
   Макс. 3
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 2
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Недела
   Мин. -6
   Макс. 2
  • Понеделник
   Мин. -4
   Макс. 3
  • Вторник
   Мин. -1
   Макс. 5
  • Среда
   Мин. -1
   Макс. 4
 • М.Брод
  X

  М.Брод 8°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 94 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 4
  • Петок
   Мин. -4
   Макс. 3
  • Сабота
   Мин. -1
   Макс. 4
  • Недела
   Мин. 0
   Макс. 9
  • Понеделник
   Мин. 0
   Макс. 7
  • Вторник
   Мин. 1
   Макс. 7
  • Среда
   Мин. 5
   Макс. 12
 • Неготино
  X

  Неготино 8°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 3 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 90 %
  • Четврток
   Мин. -2
   Макс. 2
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 4
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Недела
   Мин. -5
   Макс. 3
  • Понеделник
   Мин. -2
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 6
  • Среда
   Мин. 0
   Макс. 8
 • Охрид
  X

  Охрид 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 3 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 89 %
  • Четврток
   Мин. 1
   Макс. 3
  • Петок
   Мин. -2
   Макс. 4
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Недела
   Мин. -1
   Макс. 4
  • Понеделник
   Мин. 0
   Макс. 4
  • Вторник
   Мин. 2
   Макс. 5
  • Среда
   Мин. 2
   Макс. 7
 • Прилеп
  X

  Прилеп 8°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 3 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 79 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 2
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 1
  • Сабота
   Мин. -5
   Макс. 1
  • Недела
   Мин. -4
   Макс. 5
  • Понеделник
   Мин. -1
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 5
  • Среда
   Мин. 0
   Макс. 6
 • Радовиш
  X

  Радовиш 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 93 %
  • Четврток
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Петок
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Сабота
   Мин. -5
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -3
   Макс. 3
  • Понеделник
   Мин. -1
   Макс. 2
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 5
  • Среда
   Мин. 0
   Макс. 9
 • Ресен
  X

  Ресен 7°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 3 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 97 %
  • Четврток
   Мин. 0
   Макс. 3
  • Петок
   Мин. -4
   Макс. 1
  • Сабота
   Мин. -6
   Макс. 1
  • Недела
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Понеделник
   Мин. -1
   Макс. 3
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 4
  • Среда
   Мин. 1
   Макс. 7
 • С.Николе
  X

  С.Николе 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 3 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 84 %
  • Четврток
   Мин. -3
   Макс. 1
  • Петок
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Сабота
   Мин. -5
   Макс. 0
  • Недела
   Мин. -3
   Макс. 2
  • Понеделник
   Мин. -2
   Макс. 3
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 3
  • Среда
   Мин. 3
   Макс. 9
 • Скопје
  10°
  X

  Скопје 10°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура: 10°
   Наликува на: 10°
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 94 %
  • Четврток
   Мин. -2
   Макс. 4
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 4
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Недела
   Мин. -6
   Макс. 2
  • Понеделник
   Мин. -4
   Макс. 3
  • Вторник
   Мин. -1
   Макс. 5
  • Среда
   Мин. -1
   Макс. 4
 • Струга
  X

  Струга 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 2 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 91 %
  • Четврток
   Мин. 1
   Макс. 4
  • Петок
   Мин. -2
   Макс. 4
  • Сабота
   Мин. -4
   Макс. 1
  • Недела
   Мин. -1
   Макс. 4
  • Понеделник
   Мин. 0
   Макс. 4
  • Вторник
   Мин. 2
   Макс. 4
  • Среда
   Мин. 2
   Макс. 5
 • Струмица
  X

  Струмица 7°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 1 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 93 %
  • Четврток
   Мин. -2
   Макс. 4
  • Петок
   Мин. -4
   Макс. 4
  • Сабота
   Мин. -6
   Макс. 2
  • Недела
   Мин. -6
   Макс. 4
  • Понеделник
   Мин. -3
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 7
  • Среда
   Мин. 0
   Макс. 10
 • Тетово
  X

  Тетово 9°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура:
   Наликува на:
   Ветер: 0 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 96 %
  • Четврток
   Мин. -1
   Макс. 1
  • Петок
   Мин. -3
   Макс. 4
  • Сабота
   Мин. 0
   Макс. 6
  • Недела
   Мин. 1
   Макс. 9
  • Понеделник
   Мин. 3
   Макс. 9
  • Вторник
   Мин. 6
   Макс. 7
  • Среда
   Мин. 7
   Макс. 12
 • Штип
  11°
  X

  Штип 11°

  Време на мерење: 2024-02-24T05:00Z
  • Температура: 11°
   Наликува на: 11°
   Ветер: 4 km/h
   Видливост: km
   Влажност: 80 %
  • Четврток
   Мин. -3
   Макс. 2
  • Петок
   Мин. -4
   Макс. 2
  • Сабота
   Мин. -6
   Макс. 2
  • Недела
   Мин. -6
   Макс. 3
  • Понеделник
   Мин. -4
   Макс. 5
  • Вторник
   Мин. 0
   Макс. 5
  • Среда
   Мин. -1
   Макс. 7