МЕРАК МЕАНА

Loading Video...

Музичка емисија во која ќе се пејат најубавите песни од Македонија и Балканот, а тие песни ќе ги пејат нашите најголеми естрадни ѕвезди. 

Од оваа сезона „Мерак Меана“ и во сабота и во недела. 

Водител на емисијата е Трајче Толевски - Мајка од групата „Скопски Боеми“.