Живот
2. March 2016 - 23:00

Март ќе биде среќен за овие три хороскопски знаци

Бик
Биковите ги имаат сите предуслови да го извлечат најдоброто што март може да им го даде. Полни се со многу сила, инспирација и можат да го превртат светот за да ја постигнат секоја задача која си ја поставуваат. Инспирацијата е голема етапа кон големите цели и не треба да ја испуштаат инерцијата, која ја собрале. Владеат добро со ситуацијата и во приватниот живот ги чекаат неколку изненадувања. Од нив зависи како ќе се продолжи приказната, која ќе се роди во средината на месецот. Нема да им недостасува романтика, ниту изненадувања, но тие ќе се оние кои конечно ќе го донесат големото решение. Силата ќе ви биде незаменлива, затоа пазете ја добро.

Рак
Уверени се во себе и тоа се гледа оддалеку. Користете ја вешто оваа внатрешна сила и ќе постигнете многу во личниот и професионалниот живот. Кај вас гори оган, кој се претвора во страст. Со сето ова сте способни да направите чуда. Во приватниот живот треба да ја зачувате својата храброст и да дејствувате директно, бидејќи време за губење нема. Вистината е дека што и да направите, ќе го добиете дури и подобро отколку што сте очекувале. На работното место чекате големи промени, бидете сигурни дека сте подготвени за нив. Вие сте најважната фигура на месецот и од вас зависи многу.

Риби
Што и да побарате – го имате ! Ќе бидете во виорот и многу луѓе ќе ви се восхитуваат за тоа. Ќе разбудите дури малку завист кај луѓето кои не можат да ги постигнат со таква леснотија целите, кои ти можеш. Ќе треба да направите голем избор од кој ќе зависат следните неколку месеци од животот. Среќата си е ваша одлука, за тоа е многу веројатно да се искористи најдоброто од ситуацијата. Во љубовта ќе бидете посигурни од било кога. Има нешто што ќе ве натера да го изгубите умот по некого. Вистината е дека токму од тоа имате потреба.