Џет-Сет
8. February 2018 - 14:34

Марина Туцаковиќ итно оперирана: Повеќе од година се сомневала за своето здравје

Марина Туцаковиќ (64), која се заболела од малиген тумор на дојката, оперирана е на Институтот за онкологија и радиологија Србија, дознаваат српските медиуми.

На Марина и е дијагностициран карцином на левата града, а за озбилноста на нејзината здраствена ситуација зборува и фактот дека била оперирана веднаш по откривањето на болеста.

изворот наведува дека таа повеќе од година се сомневала на туморски промени, но дека се обратила на доктор за помош.

Во меѓувреме и многу ослабела.