Џет-Сет
19. March 2017 - 12:24

Maрија Шерифовиќ ги шокираше сите: Наскоро ќе станам мајка!

Марија Шерифовиќ откри дека сака да се отвари како родител и да роди син. Таа планира да оди на вештачко оплодување во странство, а наследникoт ќе се вика Лука или Максимилијан.
 
Сакам да родим син и потполно да се посветам на малиот Шерифовиќ. Но, има многу работи на кои сакам да се посветам пред да станам мајка. Не сакам да имам бебе, а да го одгледуваат баба, дедо, тетка. Сакам да бидам важна улога во неговиот живот, вели Марија во интервју за Информер.
 
Марија потенцираше дека озбилно се подготвува за улогата родител во нејзиниот живот.