Бизарно но вистинито
5. October 2015 - 23:48

Луда операција: Тоа што му го извадија од стомакот ќе ве шокира!

За жал, со целата моќ на гуглањето, не успеавме да утврдиме како овој човек успеал да заврши во болница, со клуч за завртување штрафови во стомакот.

Постојат две можности: или тој сам сакал да вежба за голтач на мачови, па за таа цел го избрал алатот, или некој насилно му го бутнал парчето метал во грло, што е ужасно. Сепак, по реакцијата на овие весели доктори, веројатно типот сам себе си го направил тоа.