Живот
18. October 2015 - 20:13

Луча и Горан за малку не се степаа - Ервин и дарко ги одвоија!

Иако донеодамна Луча, Горан, па и Александар пред да излезе од куќата, беа нераздвоени, ситуацијата се прромени. Помеѓу Горан и Луча паднаа тешки зборови.
 
Кој прави завера против тебе? Ти си болен човек. Цело време дека Мирјана и Јас правиме заговор против тебе. Дрогата ти го земала мозокот, ти си во погрешна куќа, му збореше во лице Горан на Луча.
Донеодамна сојузниците си упатија тешки зборови еден на друг и тоа ни помалку ни повеќе, туку поради чорапи кои Горан му ги позајмил на Луча, а овој не му ги вратил. Инаку, чорапите за Горан имаат сентиментална вредност зашто ги добил од својатавереница, а Луча, според тоа што го кажа Горан требал да ги испере и да ги врати.
 
Горан и Луча за малку не се степаа, па Дарко и Ервин мораа да ги раздвојат додека останатати станари чудно ги гледаа.
 
Почетокот на расправијата погледнете ја ОВДЕ.