Џет-Сет
29. July 2015 - 14:35

Лоши вести од болницата во која лежи познат водител

Од сплитската болница денеска стигнуваат лоши вести. Сараевскиот водител на OBN, Feđa Fetahagić, уште се наоѓа во болницата во кома. Тој доживеа незгода пред 15-на дена во тоалетот на хотелската соба. Водителот се лизна и веднаш беше пренесен во болница, каде за жал се уште е во тешка состојба.

- Очекуваме добри место и се надеваме за него, беше последната информација од OBN.