Бизарно но вистинито
29. July 2015 - 15:48

Лежел еден час во гробот каде се закопани неговите родителите – излегол со шокантна приказна!

Човек кој лежел во гробот на своите родители, вели дека разговарал со нив еден час исто како да се живи. Се работи за маж од Египет кој поминал цел час во гробницата каде размислувал за смртта и животот, а во тоа му помогнал разговорот со покојните мајка и татко.

– Сакав нешто да научам за смртта, така и разговарав со нив. Што и да прави човек, што и да направил или да не направил во животот, сепак сите ќе завршиме тука, вели Абдулах Камел.

Оваа приказна го шокираше светот.