Живот
29. јуни 2017 - 14:14

Купил падобран преку интернет па скокнал од балконот на својот стан!

Маж од Бразил, чие име не е познато, купил падобран на интернет и решил со него да скокне од балконот на својот стан. на снимката која е објавена Јутуб се гледа како тој со падобранот на грб на вицата од балконот.

исто така, се слуша разговор помеѓу него и луѓето кои себрале, а претпоставуваме дека му зборуваат дека и баш нее најпаметна работа да скокне со падобранот од балканот.

Меѓутоа, тој без грижа решил да скокне.

иако летот бил карток, тој успеал да го отвори својот падобран и да слета на земја, но слетувањето не делувало наивно.

Не е познато дали при слетувањето повредил некој дел од телпто.

Погледнете го видеото: