Фудбал
27. February 2017 - 16:00

КУП: Брегалница-Пелистер под рефлектори

За првпат во историјата на градот Штип фудбалски натпревар ќе се одигра под рефлектори. 

Честа ќе ја имаат Брегалница и Пелистер во првиот полуфинален дуел од националниот куп кој ќе стартува во среда од 17 часот. 
Правдата на оваа средба ќе ја дели Александар Ставрев. 
Во второто полуфинале на Телеком арената во Скопје ќе играат Вардар и Шкендија а ќе суди Димитар Мечкаровски.