Живот
27. November 2015 - 17:47

Кунг - фу девојка: Ја опколија неколку насилници, но се покајаа поради тоа!

Во слепа уличка, шестмина силеџии опколиле млада девојка. Ситуацијата наизглед делувала безнадежно. Но, само на момент.

Наизглед ниската и слаба девојка се претворила во вистински кунг-фу мајстор. Погледнете што се случило...

Ново на Сител