Живот
31. January 2017 - 22:04

Кучиња нападнале џиновска кралска кобра: Еве како завршила борбата!

Кучињата одлучиле со заеднички сили да нападнат и убијат 2.5 метри долга отровна змија која влегла во нивниот двор. Се работи за кралска кобра која има страшен углед ширум југоисточна Азија и Индија.

Четирите миленичиња ја опкружиле смртоносната змија и почнале да ја гризат, додека инструкции им давала сопственичката, која снимала со мобилен телефон.

Погледнете го видеото: