Живот
7. December 2015 - 22:51

Кучето се затрча накај тигрицата и нејзиното младенче, а тоа што се случи потоа е неверојатно

Доколку ги познавате тигрите тогаш знаете дека станува збор за многу опасни животни со кои никој не треба да се шегува. Но ова куче се затрча право кон мајката тигрица додека беше со своето младенче.

Тоа што се случи во продолжение е неверојатно.

Погледнете за што се работи: