Живот
28. December 2016 - 8:50

Куче кое глуми дека е мртво

Кучето Бејли е исклучително слатко, но и талентирано.

Ваквиот талент му ги обезбеди неговите „пет минути слава“, односно гостување во „Шоуто на Дејвид Летерман“.

Имено, трикот кога некој „лежи и глуми мртов“, Бејли го издигна на сосем ново ниво, доведувајќи го до совршенство.