Живот
11. March 2016 - 13:58

Кристијан во акција: Голубовиќ им помага на загрозените од поплавите!

Поранешниот учесник во реалното шоу „Фарма“, Кристијан Голубовиќ, и оваа година отиде во помош на загрозените од поплавите, а тоа го забележа телевизијата Телемарк.
 
Кристијан помагал во текот на поплавите кои се случија во 2014 година, каде што, како што вели, го посетил слото Коњевичи. Сега, по две години, селото во близина на Чачак кое повторно е во неволја.
 
Погледнете како Голубовиќ разговараше со мештаните околу поплавите: