Македонија
12. April 2019 - 8:47

Конференција „Градовите како двигатели на економскиот раст

Во организација на Град Скопје денеска ќе се одржи конференцијата „Градовите како двигатели на економскиот раст – Визија 2030“.

Конференцијата е дел  одвториот ден од 14. Генерално собрание на НАЛАС (Мрежата на здруженија на локалните власти од Југоисточна  Европа).

На конференцијата ќе се обрати градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов.