Џет-Сет
2. November 2015 - 9:47

Кој ќе си оди? - Промени во жирито на „Пинкови ѕвезди“

Од следната сабота, кога започнува вториот круг од натпреварувањето на втората сезона Пинкови Ѕвезди, ќе има рокада. Наместо Мирослав Илиќ, на петтата столица ќе седне најголемата фолк ѕвезда Зорица Брунцлик.
 
 
Таа ќе им прави друштво во жирито на Цеца, Харис, Марина и Бора, цел ноември, а од декември Мирослав се враќа.