-->
-->
Кога во кајганата ќе додадете една евтина состојка ќе добие совршен вкус - јадењето ќе стане сочно и кремасто
-->
Кајгана е првото јадење кое секој учи да го прави и најчест избор за појадок за повеќето од нас. А, знаете ли трик со кој станува совршено кремаста и сочна?
Доволна е само една состојка ова јадење да стане неодоливо вкусно. А, тоа е кисела павлака!
На секое јајце оди по една лажица кисела павлака. Прво измешајте го јајцето со вообичаените состојки и зачини. Дури кога се ќе биде добро зимешано додадете павлака.
Добар апетит!
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
Неексплодирана рачна бомба пронајдена на улица во Демир Капија
-
Четиринаесет жртви во бомбардирањето на станбена зграда во близина на бегалскиот камп Нусејрат
-
Казнет и протеран од Косово брачен пар од Русија кој беше уапсен поради нелегален влез од Србија
-
Курти со опозицискиот лидер Красниќи разговарал за одржување предвремени избори во Косово
-
Бајден го потпиша законот за забрана за увоз на збогатен ураниум од Русија
-
Состојба на патиштата
-
Телефонски разговор Ципрас-Заев: Ја истакнале важноста на почитувањето на Договорот од Преспа
-
Жената носи живот | Мери Амбросова | Личен развој | Sitel Podcast 036