Живот
27. February 2016 - 17:59

Кога сопругот ќе се врати порано: Гол љубовник се обиде да избега па падна од третиот кат

Маж целосно гол се обиде да се спушти по олукот од третиот кат на зградата.

Имено, минувачи снимиле маж во Кина како се обидува да побегне низ прозорецот на зградата откако најверојатно сопругот си дошол дома порано.

Целосно гол излегол низ прозорецот и се обидел да се спушти. Во еден момент дури и се обиде да се качува нагоре, а потоа падна на улицата. Според пишувањето на локалните мадиуми го преживеал падот.