-->
-->
Кобасиците досега сте ги подготвувале погрешно - славниот готвач открива што да направите
-->

Шефот и кулинарскиот блогер Мартин Кинг, познат под името The Why Chef,тврди дека многумина грешат при подготовка на кобасици.
Наместо да се печат на висока температура, тврди шефот, кобасиците би требало да се загреваат полека.
Според него, совршените колбасички треба да се готват 30 минути.
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
Македонија не е мизерна и нема да пропадне ако не влезе во ЕУ, кажа хрватскиот претседател Милановиќ
-
Тема на денот со Татјана Стојаноска Иванова, професорка на Институтот за социологија
-
Милановиќ: Повеќе нема да жалам некого затоа што не може да влезе во ЕУ
-
Пет активни пожари во Македонија
-
Власта и опозицијата со меѓусебни обвинувања за пожарите
-
4 куќи гореа во пожарот во Злокуќани, повредено малолетно дете и двајца пожарникари
-
Како се менуваше насилниот криминал во Македонија изминативе 15 години?
-
Седум повредени од трагедијата во Кочани се уште на болничко лекување во земјата и странство