Живот
2. јуни 2018 - 13:09

Ќе ви го скрши срцето: Татко испеа песна која ја посветил на неговиот син кој починал

Не постои поголема љубов од таа помеѓу родителите и нивните деца,а овој татко е доказ за тоа.

Џони Шелтон (25) од Тампа, Флорида, решила да се пријави во шоуто „Америка има талент“.

Неговиот настап бил извонреден, особено со неговиот избор на песна која  ги растажила сите  присутни. Кога излегол на сцената, се претставил и кажал дека ќе изведе песна која ја напишал за неговиот син.

Тој песната ја напишал за синот кој починал пред година и пол. Иако со публиката не го споделил името на синот, кажал дека тој починал на само 5 години од карцином.