Живот
12. March 2016 - 9:10

Ќе се згрозите кога ќе видите колку лесно педофилите можат да ги намамат децата преку Фејсбук!

Една видео снимка која се појави на Фејсбук покажа колку им е лесно на педофилите да ги намамат децата преку социјалната мрежа. Момчето од снимката направил лажен профил на популарната социјална мрежа претставувајќи се како 15 годишник, а штосе случило потоа, дознајте во продолжение.

 

obavezno pogledajte i PODIJELITE video, možda nekome spasi život!

Posted by Uživo iz Hrvatske on среда, 9 март 2016