Живот
25. December 2018 - 16:23

Ќе се воодушевите: Срна живее како домашно милениче во Кичево

Во село Белица – Кичевско на нивната официјална страница споделија видео каде млада срна слободно оди и јаде во домот на едни домаќини и семејство.

Вистинска реткост е да се погледне ваква работа говори еден од мештаните, бидејќи овие животинчиња се нежни и мили и треба долго време да стекнат ваква навика.

Интересното видео можете да го погледнете во проодлжение: