Бизнис
16. August 2016 - 8:21

Ќе се унапредува економската соработка меѓу Македонија и Косово

Министерот за економија Дритон Кучи денеска ќе има средба со косовската министерка за трговија и индустрија Хикмете Бајрами.

Тема на разговорите ќе бидат унапредувањето на економската соработка, трговската размена и соработката на полето на инвестициите, соопшти Министертвото за економија.