Бизарно но вистинито
9. July 2015 - 14:56

Ќе се наежите кога ќе прочитате зошто оваа разголена жена го продава своето тело!

Замислете дека шетате по улица и здоглледувате расплакана полугола жена која носи натпис "Го продавам своето тело".

Пред неколку години жителите на еден кинески град имаа прилика на своите улици да видат бизарна слика - жена која во раскината долна облека шета со табла во рацете на која пишува "Го продавам своето тело", додека ја следи црн автомобил во кој се превезува маж кој цело време ја навредува.
Како што пренесуваат кинеските медиуми, се работи за жена која нејзиниот маж ја принудил на овој срамен чин.
Маќот на Ванг Ни се посомневал во нејзе дека таа го изневерува, па се напил и ја претепал. Но ова не го задоволила па се одлучил да ја понижи на овој срамен начин.
Можеме само да замислиме како се чуствувала оваа мајка на две деца, без разлика дали е виновна за неверство или не.